AB Telecom Solutions

AB Telecom Solutions is een echt familiebedrijf met passie voor technologie en dienstverlening. Wij zijngevestigd in het midden van het land, in het hartje van de Betuwe. In 1997 werd AB Telecom Solutions opgericht onder het roer van Paul de Mol. Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam op de zakelijke markt. In deze periode hebben wij onze bijdrage mogen leveren aan een grote diversiteit aan projecten door heel het land. Een kleine greep hiervan is hier terug te vinden. 

Wij heten niet voor niets AB Telecom Solutions. Wij bieden uitgebreide oplossingen aan, wat uw vraag ook mag zijn. Onze expertise varieert van datanetwerken (o.a. data bekabeling, glasvezel verbindingen en WiFI), DAS-netwerken, het installeren van diverse securitysystemen tot diverse onderdelen in het maritiem. Daarnaast is telecom, zoals onze naam al verraadt, vanaf de eerste dag een onderdeel in ons bedrijf. Om een beter beeld over de expertises te krijgen kunt u hier kijken.  

Sinds 2010 is AB Telecom Solutions gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van het Rivierenland, op het industrieterrein Medel. De oude boerderij is in het geheel verbouwd tot een prachtig kantoor-/werkruimte. Deze verbouwing heeft ruim 2 jaar moeten duren, maar het was het wachten waard.  Bent u benieuwd hoe Paulushof eruit ziet? klik dan hier.

Dagelijks zet het personeel van AB Telecom Solutions zich vol passie in om de projecten goed en op schema op te leveren. Wij zouden niet kunnen zijn wie wij zijn zonder hun tomeloze inzet. 

 

AB Telecom Solutions is altijd opzoek naar gemotiveerde werknemers. Klik op de onderstaande afbeelding om een kijkje te nemen bij onze openstaande vacatures. 

 

collega.png