Datanetwerken

Bij het ontwerpen en installeren van gestructureerde bekabelingsystemen dient men de sterkst mogelijke basis te kiezen om de huidige en toekomstige netwerktoepassingen te kunnen ondersteunen. Om ondersteuning van nieuwe technologieën, die gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen in signaaloverdrachtsystemen, te kunnen garanderen, is het van cruciaal belang om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. AB Telecom Solutions blijft zich door ontwikkelen zodat wij toekomstbestendig kunnen werken.
 
Een van onze grootste expertise is het ontwerpen, aanleggen en installeren van data-/glasvezel verbindingen en WiFi-netwerken.
 
Databekabeling.


Men wilt een snelle verbinding zowel intern als met de buitenwereld. Hier kan een LAN-netwerk een uitkomst bieden. AB Telecom Solutions werkt veelvuldig met de volgende mogelijkheden:
-       CAT 5e, de bandbreedte is 100MHz en het kan tot 100Mbit/s aan.
-       CAT 6, de bandbreedte is 250 MHz en het kan tot 1000 Mbit/s aan.
-       CAT 6a, de bandbreedte is 500 MHz en het kan tot 10.000Mbit/s aan.
-       CAT 7, de bandbreedte is 1.000 MHz en het kan tot 10.000 Mbit/s aan.
Bij een goed aangelegd datanetwerk ligt de verbindingssnelheid vele malen hoger dan bij een draadloos netwerk. Mede hierom wordt er vaak geadviseerd op een datanetwerk aan te leggen. Naast de verbinding snelheid heeft een datanetwerk nog een ander voordeel namelijk, dat dit netwerk vrijwel geen onderhoudt nodig heeft.
 
Alle opgeleverde projecten worden voorafgaand grondig na gemeten. Zo bent u er zeker van dat alles na behoren werkt.  Elk project wordt standaard opgeleverd met een certificatie-meting en een meetrapport.
 

Glasvezelverbinding.


Via glasvezel kunt u internet en telefonie ontvangen. U kunt razendsnel informatie versturen en ontvangen.
AB Telecom Solutions installeert, monteert en last diverse glasvezelverbindingen. Wij werken zowel met single-mode als multimode glasvezelverbindingen.
 
AB Telecom Solutions werkt samen met de volgende certificeerde data-/glasvezelnetwerk: Brand-Rex, Leviton, Systimax, AMP Netconnect, R&M, Siemon, Excel, schneider electric.
 

WiFI.


Gaat uw voorkeur uit naar een draadloze internetverbinding oftewel WiFi kan AB Telecom Solutions u hier uiteraard mee van dienst zijn. Wij nemen met u uw wensen door waarop wij een voor u opmaat advies uitbrengen. Hierbij kan o.a. de bandbreedte en de snelheid variëren.